Categorieën

Service

BakkerLutz in de Kroepoekfabriek

BakkerLutz in de Kroepoekfabriek
Uit

BakkerLutz in de Kroepoekfabriek

  • Advertorial
  • 19-05-2015
  • Uit
BakkerLutz in de Kroepoekfabriek

VLAARDINGEN - Vrijdag 22 mei staat de BakkerLutzBand in De Kroepoekfabriek. Zet deze mannen met een gitaar of drumstel op een verhoging en het gaat gegarandeerd los. Deze vier vrienden hadden zichzelf ook wel het verrassingspakket kunnen noemen. Je kunt je verwachtingen die avond wel thuis laten, want deze heren spelen naast hun eigen popnummers gewoon waar ze zelf zin in hebben. Speûluh!!! 

Snel schakelen daar houden de heren van BakkerLutz van. Het gaat van lekker groevend tot bijna uit de bocht vliegend. Van Pharrel tot Led Zeppelin en van Prince tot Nirvana. Na een Take it easy van de Eagles kun je zomaar een oude Hank Williams verwachten. De leden van BakkerLutz hebben trouwens zelf hun strepen meer dan verdiend, bij onder andere Alain Clark, Sven Hammond, Jurgen Raymann Band, Nits, Groot Niet Te Vermijden en Gruppo Sportivo. 

Het singer-songwriter duo Tato Wesselo (de zoon van Theo Wesselo, bekend van Rembo & Rembo en Hausmagger) en Felix Bruyn ontmoeten elkaar op de middelbare school en het duurde niet lang voor ze ontdekte dat één plus één twee is en dat zij samen een succesformule vormen. Niet alleen het stemgeluid van deze jonge heren verrast je, ook de combinatie ervan. Geïnspireerd door Jimi Hendrix, John Mayer, classis blues à la Muddy Waters, Elvis en Fink zijn de gitaren uit de kast gehaald en hebben zij zichzelf leren spelen. Een uniek duo, met een uniek geluid en een unieke uitstraling. 

Wat je vrijdag 22 mei dus ook te horen krijgt, is nog even een verrassing. De enige zekerheid die je hebt is dat het een goede en leuke avond wordt. Een avond waarop alles kan, alles moet, alles rolt als een dolle! 

Aanvang 21.00 uur, deur open 20.30 uur, Kaartjes bestellen doe je hier! In de voorverkoop acht euro, aan de deur een tientje.

Poppodium De Kroepoekfabriek

Koningin Wilhelminahaven ZZ 2a, Vlaardingen

Meer over Poppodium De Kroepoekfabriek →