Attentie Koningen en Koninginnen

26-04-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Ooit wel eens een molen als een koning of koningin binnen gelopen? Zaterdag 27 april kun je jezelf als een echte Koning of Koningin laten schminken en de trappen van de molen als een vorst of vorstin, beklimmen.  

Op Koningsdag krijgt de molen zijn traditionele Koningstooi, in molentaal de ‘feeststand’. Omdat de molen ook draait die dag, worden niet de wieken maar de balie feestelijk versierd. Je kan tussen 11.00 en 13.00 uur worden geschminkt als een echte Koning of Koningin. Op de balie kun je op de verjaardag van de Koning proosten met een glaasje ranja en het feest vanaf grote hoogte bekijken. De molenaar zorgt ervoor dat de vlag wordt gehesen en dat de molen draait. De molengidsen vertellen je vorstelijke verhalen over de molen. Dus trek zaterdag 27 april je mooiste koninklijke outfit aan en breng een bezoekje aan de molen. 

De molen is via molenwinkel Aeolus te betreden. Molen Aeolus is iedere laatste zaterdag van de maand geopend voor publiek. De molen is geopend van 10.00 – 15.00 uur.

                                            



Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »








Altijd Up-to-date