American Sunday met Johnny Valentino en Of Course

08-03-2019 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Op 17 maart doen zanger/entertainer Johnny Valentino a.k.a, Wally Preyll en de Americana-formatie Of Course, hun feestje van afgelopen september nog eens dunnetjes over. Een middag vol met Rock & Roll, Elvis, Sixties en Country. 

De Rotterdamse formatie Of Course die voorheen toerde met Blue Diamond’s Riem de Wolff heeft zich sinds de oprichting in 1987 ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' en Americana bands. Ook buiten de grenzen, o.a. België, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Zwitserland traden zij reeds met veel succes op. Zij beschikken over een meer dan avondvullend 'Goud van Oud' repertoire van de diverse muziek stromingen, aangevuld met een mix van goede dansbare muziek; van Foxtrot tot Jive, aangevuld met Rock & Roll, Sixties, Seventies en Country Classics waarbij ook lijndansers aan hun trekken komen. 

In de plaats waar zijn wieg heeft gestaan en in de locatie waar hij nog onlangs zijn 35-jarig jubileum als artiest vierde, trekt zanger/entertainer Wally Preyll, ook wel bekend onder de naam Johnny Valentino, nog eens alle registers open. Wally is al vele jaren een bekende naam in de entertainment business. Al op jonge leeftijd was hij fan van echte show artiesten als Elvis, Sinatra en Dean Martin. Vanaf dat moment wist hij al dat hij op het podium hoorde! Als Johnny Valentino heeft hij inmiddels 22 singles op zijn naam staan en haalde een top 20 notering in België.

Ruim 35 jaar geleden begonnen als vertolker van grootheden als Elvis en Jerry Lee Lewis is het Rock ’n Roll virus nog altijd volop aanwezig in zijn DNA. 
Bijgestaan formatie Of Course trekt Wally een spetterende Golden Oldies Show. Het feest wordt gehouden in ’t Prikkewater aan de Koningin Wilhelminahaven in Vlaardingen.

Om 13.00 uur gaat de deur open en om 14.00 uur wordt het knallen met muziek. De toegang is € 7,50, kaartjes te koop op de dag bij Prikkewater of reserveren via info@kwekel-evenementen.nl.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date