Allemaal theater ? Doe mee !

13-09-2015 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Altijd al kriebels gevoeld bij de aanblik van toneelspel? En heb jij zin om samen met anderen een mooie toneelvoorstelling neer te zetten? Aarzel dan niet langer en schrijf je in als lid bij Toneelvereniging Varia!

Het nieuwe theaterseizoen staat voor de deur en maandag 14 september gaat Toneelvereniging Varia om 20:00 uur weer van start. De leden hebben er onwijs veel zin in, en kijken er ook zeker naar uit nieuwe leden te begroeten en de gezellige club spelers uit te breiden. Daarom staan onze deuren deze avond open voor enthousiaste, potentiële leden!

Toneelvereniging Varia bestaat uit een zeer diverse groep spelers. Elk lid heeft natuurlijk zijn of haar eigen reden om voor het amateurtheater te kiezen, maar het gemeenschappelijk doel verbindt ons: werken aan een dijk van een voorstelling onder begeleiding van een deskundige regisseur.

Wil jij kennismaken met onze toneelvereniging en er 14 september bij zijn (of misschien later insteken) ? Stuur dan een mailtje naar toneelverenigingvaria@gmail.com Wij zullen je een bevestiging en verdere informatie terugsturen.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date