A JE TO!

13-09-2016 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Aanstaande zaterdag 17 september is het zover, de allereerste theatervoorstelling in de Stadsgehoorzaal van seizoen 2016-2017. En dat is niet zomaar een voorstelling.  Niemand minder dan de leukste buurmannen aller tijden komen naar de Stadsgehoorzaal: Buurman & Buurman! Dat kan natuurlijk maar één ding betekenen… A JE TO!

Wie kent ze niet, Buurman & Buurman. De van oorsprong Tsjechisch-Slowaakse animatieserie (officieel Pat & Mat) is al vele jaren een grote hit voor kinderen én volwassenen. Nu zijn de twee klungelige klussers eindelijk in levenden lijve te zien. In de hilarische voorstelling “Buurman & Buurman worden beroemd” wil het Buurman Pat (gespeeld door Iwan Dam) en Buurman Mat (gespeeld door Casper Gimbère) allemaal maar niet lukken. Ze hebben een hele mooie, nieuwe televisie en willen niets liever dan zelf op tv te zien zijn. Maar ja, hoe kom je op tv? Juist, daarvoor moet je beroemd zijn! Dat lijkt de buurmannen fantastisch, dus timmeren en knutselen ze erop los. Totdat ineens blijkt dat je met muziek maken het aller-aller-allerberoemdst wordt. En dan weten ze het… Buurman & Buurman gaan optreden! Nu wordt het pas écht leuk!

Met liedteksten van Ivo de Wijs, muziek gecomponeerd door Erik de Reus, teksten van cabaretier Jelle Kuiper en regie door Bruun Kuijt is Buurman & Buurman worden beroemd een originele en verrassend slapstick-musical geschikt voor jong (vanaf 3 jaar!) en oud! Kom dus met de hele familie genieten van deze hilarische, muzikale en vooral onhandige klussers. En niet vergeten: A JE TO! 

Informatie: Zaterdag 17 september 2016 ; Deuren open 13:00 uur I Aanvang 14:00 uur & 16:00 uur I € 18,50 (volwassenen) en € 16,00 (kinderen t/m 12 jaar)

Kaarten kunnen worden besteld via stadsgehoorzaal.nl  , daar is uiteraard ook het volledige en actuele programma van de Stadsgehoorzaal is te vinden.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date