40 UP in de Kroepoekfabriek !

08-05-2017 Uit Redactie

VLAARDINGEN - Het bekende concept 40UP komt wederom naar De Kroepoekfabriek. 40UP organiseert al jarenlang met succes 40-plus feesten in Nederland. Zo zijn er shows in een uitverkochte Gelredome, Paradiso, de Effenaar en vele andere locaties geweest. Het concept combineert muzikale klassiekers met live-video voor een dansfeest zonder weerga.

Het dj-team onder leiding van DJ Harry de Winter en VJ Alex van Oostrom weet de toon perfect neer te zetten. Van de 70s tot de 90s en de muziek van vandaag, alles passeert de revue. De muziek wordt vergezeld door professionele VJ-ing: tijdsbeelden, sfeerbeelden en videoclip draaien op de achtergrond mee. Het resulteert daarmee in een wervelende achtbaan van muziekstijlen en golden oldies. Ook voor deze editie is 40UP specifiek gevraagd om meer muziek uit de 90s tot nu te draaien.

De Kroepoekfabriek heeft 40UP al vaker over de vloer gehad, en altijd met succes. Het evenement is regelmatig uitverkocht geweest. Deze editie wordt de muziek uit de jaren ’90 tot nu extra in de spotlight gezet, dus ook de nieuwe veertigplusser komt aan zijn of haar gerief. De kaart is inmiddels gestart en gaat hard. Er wordt dan ook aangeraden om de kaarten tijdig aan te schaffen in de voorverkoop.

40UP, ZATERDAG  20 MEI I DEUR OPEN: 20.30 UUR | VAN-TOT: 21.00-03.00 UUR | VVK 17 EURO | DEUR 19 EURO

Het volledige en actuele programma van De Kroepoekfabriek is te vinden op: www.kroepoekfabriek.nl    

 

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date