'Ze verdient beter dan ik'

30-04-2021 Uit Herman van Nieuwenhuizen

VLAARDINGEN – Vlaardingen barst van het talent, vooral op muzikaal gebied. Een lijst met bands of soloartiesten die het voorbij de stadsgrenzen goed doen is behoorlijk lang en als er weer eens een clip of nummer uitkomt met Vlaardingse wortels dan geven we dat graag een podium. Dat deden we al eerder al met bijvoorbeeld Michaël Gabriël  en Monti , artiestennaam voor Timon Groen. Geboren en getogen in Vlaardingen en timmerend aan de hip-hop weg.

Ondanks coronatijd is Monti gaan samenwerken met 6 andere Vlaardingse en Schiedamse artiesten en zijn ze de trotse eigenaars van een prachtige studio in Vlaardingen maar deze moet nog worden verbouwd. Eén van de creatievelingen, Viero , bracht al een videoclip uit in de loop naar zijn aankomende album en afgelopen week kwam daar een vervolg op met het nummer “Beter dan ik”.

Timon zelf schrijft hierover: ,,Dit is de derde single in aanloop naar Viero's album. Ik ben te horen op de tweede verse van het lied. De titel van het nummer is 'Beter Dan Ik'. En we hebben het eigenlijk beide over een dame die we graag willen versieren, maar tegelijkertijd verdient ze ook 'beter dan ik'.

 

 

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date