Zwemmers ZVVS grossieren in medailles

08-05-2018 Sport Redactie

ZWEMMEN - Ook dit jaar waren de ZVVS Masters weer van de partij tijdens de Open Nederlandse Masters Kampioenschappen Lange Baan, die van 3 mei tot en met 6 mei werd gezwommen in het Haagse Hofbad. Dit jaar deden er een 19-tal ZVVS masters mee, en tevens werd er op een record aantal van 14 estafettes gestart met klinkende resultaten als gevolg. 

Grootgrutter in het ZVVS medailleklassement was Willem Putter. Hij zwom in totaal 11 medailles bij elkaar waarvan 2x Goud, 6x Zilver en 3 x Brons.  De nummer twee in het ZVVS medaille klassement is Nadya Putter. Zij vergaarde er in totaal 10, waarvan 6 stuks op de persoonlijke nummers en 4 stuks op de estafettenummers. De derde in het klassement is Karin Stein met 8 medailles. Zes stuks behaalde zij op de persoonlijke nummers en twee op de estafettenummers.

Willem Putter, Rene de Jong, Marco Schoenmakers en Emiel van Elderen zwommen samen bij de 4x200m vrij naar een eerste plaats en een nieuw Nederlands Masters Record. Verder werd er door Finn van der Bas een bronzen medaille op de 100m rugslag gehaald. Natalie van der Hoeven behaalde samen met Ada de Voogd, Helena Mels en Nadya Putter goud op de 4x 200m vrije slag.

Verder werden er ook medailles gehaald door, Ramona Noordermeer, Tibor Papp, Tim van der Steen, Klaas de Ridder, Chantal van der Vaart, Gertjan van der Vaart en Freddy van der Veen; zij behaalden allemaal de medailles tijdens de estafettes.

Al met al mogen de ZVVS Masters terugkijken op een zeer geslaagde editie van het Open Nederlandse Masters Kampioenschap Lange Baan 2018.

Bekijk de foto'sGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date