Zwemmers naar Open Nederlandse Masters Kampioenschap

30-04-2018 Sport Redactie

ZWEMMEN - Komend weekend wordt er weer gestreden om het Open Nederlandse Masters Kampioenschap Lange Baan [50M] 2018. Deze kampioenschappen zullen van 3 mei tot en met 6 mei worden gezwommen in het Hofbad te Den Haag.

Ook aan deze editie zal weer een 19-tal ZVVS masters meedoen: Ada Pors, Finn van der Bas, Emiel van Elderen, Herma Hakker-Huijser, Natalie van der Hoeven, René de Jong, Helena Mels, Ramona Noordermeer, Bas van de Nouwelant, Tibor Papp, Nadya Putter, Willem Putter, Klaas de Ridder, Manon van Rooijen, Marco Schoenmakers, Karin Stein, Tim van der Steen, Chantal van der Vaart, Gertjan van der Vaart en Freddy van der Veen. Zij zullen op alle zwemslagen de strijd aan binden met hun leeftijdsgenoten in de leeftijdscategorieën van 20+ t/m 90+.

Met zo’n groot aantal zwemmers betekent het ook dat er weer een flink aantal estafettes zijn samen gesteld. Het aantal estafettes dat dit jaar de kleuren van ZVVS zal verdedigen is een record, er zullen in totaal een 14 tal estafettes aan de start verschijnen in de diverse leeftijdscategorieën.  

Alle verrichtingen van de ZVVS Masters zullen te volgen zijn op www.zvvs.nl  , www.facebook.com/zvvsmasters en  http://livetiming.knzb.nl/onmk18lb/ 

Maar natuurlijk kunnen de ZVVS Masters ook aangemoedigd worden in het Hofbad, Ypenburgse Boslaan 30, 2496 ZA Den Haag.
Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date