Zwemmarathon voor KWF in zwembad de Kulk

14-06-2016 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Op zaterdag 18 juni wordt in het Vlaardingse zwembad de Kulk, een zwemmarathon georganiseerd , waarvan de opbrengst ten goede komt aan het KWF.

Iedereen kent wel iemand in zijn omgeving die op de één of andere wijze met de ziekte kanker te maken heeft. Nog steeds is er geen afdoende genezing tegen deze ziekte. Met de slogan ‘Samen komen we steeds dichterbij’ worden er op diverse locaties in het hele land marathonacties gevoerd voor het KWF. Zo ook in de Kulk. Zwem- en recreatiebad de Kulk organiseert dit evenement in samenwerking met Brasserie ’t Startblok. 

Om 19.00 uur staan de teams opgelijnd en zal het startsein worden gegeven. De marathon duurt zes uur, om 01.00 uur klinkt het eindsignaal. Het is de bedoeling, dat teams (ca. tien personen), gedurende zes uur constant in beweging zijn, dat wil zeggen dat de teamleden elkaar in estafettevorm aflossen en zoveel mogelijk banen zwemmen. Twaalf teams hebben zich tegen betaling ingeschreven. Ook is het de bedoeling dat ieder team zoveel mogelijk sponsorgeld inzamelt.

Het belooft een gezellige avond te worden, een ieder die zin heeft om aan te moedigen, nodigen we uit om even langs te komen. De muziek wordt verzorgd door DJ Chris van Events4all, er is een optreden van Kees met dubbel OO, een hapje en drankje in de brasserie, kortom; kom langs! De cheque met de totale opbrengst van de zwemmarathon wordt rond 22.00 uur overhandigd aan het KWF.Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date