Zwembad De Kulk: nog even wachten!

12-05-2020 Sport Redactie

VLAARDINGEN/SCHIEDAM – Bij Zwembad De Kulk in Vlaardingen mogen ze open, maar ze zijn het nog niet. Daar leek wat verwarring over bij een enkeling die gisteren al voor de deur stond. Wel wordt er gewerkt aan de heropening:

,,In de Zwembadbranche wordt de laatste hand gelegd aan een protocol, waarin is opgenomen hoe de openstelling moet worden georganiseerd. Vanzelfsprekend moeten hierin de richtlijnen van het RIVM zijn verwerkt, zoals het waarborgen van 1½ meter afstand. Wij wachten de details van dit protocol af, dat vrijdag wordt gepubliceerd.

U zult begrijpen dat dit op korte termijn een enorme organisatie met zich mee gaat brengen, maar wij willen zo snel mogelijk u weer de gelegenheid bieden te komen zwemmen.’’

Wie wil weten wanneer De Kulk wel opengaat moet de website van De Kulk  goed in de gaten houden. En een verzoekje van De Kulk om niet te mailen of te bellen voor die tijd.

In Schiedam zijn ze net een stapje verder want de zwembaden Zuid en Groenoord openen opnieuw hun deuren. Vandaag al zijn er de eerste zwemlessen na de Coronasluiting.

"Vanaf vandaag zal er weer gestart worden met de zwemlessen", zo meldt Optisport, uitbater van de zwembaden. "Hierover hebben de ouders van de dinsdaggroepen al bericht ontvangen. De overige groepen van de andere dagen zullen hier morgen via de mail en/ of telefonisch over bericht worden."Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date