ZVVS zoekt zwemtrainers

19-03-2018 Sport Redactie

ZWEMMEN - Wij zijn een zwemsportverenging die verschillende takken van de zwemsport aanbieden. Zo kan je bij ons eerst je zwemdiploma’s halen en daarna doorstromen naar wedstrijdzwemmen, waterpolo of onderwaterhockey.

Als wedstrijdzwem-afdeling hebben we 120 leden in alle leeftijdscategorieën. Wij richten ons op de breedte sport, maar ook sporten op hoog niveau. Het is dan ook voor iedere zwemmer mogelijkheid om aan wedstrijden mee te doen die bij hun zwemniveau passen. We hebben de ambitie om ons ledenaantal te laten groeien. En halen ook graag de potentie uit zwemmers, zodat steeds meer zwemmers kunnen mee doen aan regionale en nationale kampioenschappen. Uiteraard gaat dit in een prettige sfeer, waarin we met elkaar zwemmers, trainers, officials en vrijwilligers de vereniging maken.

 

Wij zoeken

Vanwege onze groei en ambities zoeken wij voor ons trainerscorps trainers die onderdeel willen zijn van onze enthousiaste en ondernemende vereniging. Het trainerscorps zorgt voor de aansturing, begeleiding en coaching van de zwemmers en stimuleert de ontwikkeling van de zwemmers. Daarnaast adviseren zij over de invulling van de wedstrijdprogramma’s en tijdens wedstrijden zorgen ze voor de begeleiding van de zwemmers.

Kennis van en ervaring met wedstrijdzwemmen, als zwemmer of trainer, is zeker wenselijk. Maar het is geen absolute must, het trainerscorps is prima in staat u hierin te begeleiden.

Er zijn dagelijks trainingen voor onze groep zwemmers. Voor de trainingen in de avonduren zijn wij op zoek naar versterking.

 

Wij bieden

Je staat altijd met meerdere trainers aan het bad. Zij begeleiden je in het leren kennen van de zwemmers. Het is altijd mogelijk om een paar keer mee te lopen en te bepalen of het trainerschap je ligt. Wij bieden financiële vergoedingen op basis van de vrijwilligers bijdrage en je kan een opleiding tot zwemtrainer volgen.

 

Locaties

Zwembad De Kulk, Westlandseweg 1 in Vlaardingen

Zwembad Dol-Fijn, Sportlaan 1 in Maassluis

Zwembad Groenoord, Prinses Beatrixlaan 2 in Schiedam


Reageren of meer informatie


Geïnteresseerd? Neem contact op via inschrijvingen@zvvs.nl 

Kijk voor meer informatie over ZVVS op www.zvvs.nl 

Gerelateerd