ZVVS wint alle estafettes met overmacht

02-12-2018 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Tijdens de 'Regio West Competitie' deel 2 op zaterdag 1 december 2018 heeft ZVVS met overmacht alle estafettes gewonnen! En daarnaast nemen ze ook nog twintig individuele medailles mee naar huis!

Na heel veel gepuzzel thuis aan de keukentafel, ontstaat er uiteindelijk een indeling van alle zwemmers. Over het algemeen zwemt iedereen op deze wedstrijd wat voor de vereniging het meeste punten oplevert. Hierdoor worden zwemmers soms ook in een oudere leeftijdsklasse ingezet. Maar al dit gepuzzel werpt zijn vruchten af!

Een mooi resultaat aan het begin van de wedstrijd op de eerste drie estafettes.
- 1ste plaats op de estafette gemengd 4x50m wisselslag met Stella van Droffelaar, Nikodim Markovic, Thierry Zulver en Marjolein Offeringa.
- 1ste plaats op de estafette meisjes 4x 50m vrije slag met Jill Nai Chung Tong, Michelle van der Steen, Tessa Poot en Anna van Droffelaar.
- 1ste plaats op de estafette meisjes 4x 50m wisselslag met Karlijn Offeringa, Evelyn Liket, NUrlaylah Kartosentiko, Sophia van Droffelaar.

En...
Ook een mooie afsluiting van deze wedstrijd met drie estafettes.
- 1ste plaats op de estafette jongens 4x50m vrije slag met Thierry Zulver, Nick Dirks, Yagiz Atilgan en Nikodim Markovic.
- 1ste plaats op de estafette dames 4x 50m wisselslag met Michelle van der Steen, Tessa Poot, Anna van Droffelaar en Jill Nat Chung Tong.
- 1ste plaats op de estafette jongens 4x 50m vrije slag met Niels Dijkshoorn, Björn de Heus, Jelle Bon, Wesley Zulver.

Het zwemmen van een estafette is niet alleen leuk om te doen. Onze zwemmers kunnen dit ook goed! Sommige zwemmers zijn in een estafette in staat er meer uit te halen dan van te voren was ingeschat. Dit maakt een estafette een mooie teamonderdeel. Daarnaast levert het winnen van een estafette voor deze wedstrijd veel punten op voor de vereniging.

Individuele succes was er voor:
- Wesley Zulver werd 1e op de 100m schoolslag, 1e op de 100m wisselslag en 2e op de 200m schoolslag
- Anna van Droffelaar werd 1e op de 50m schoolslag en 1e op de 100m wisselslag
- Jill Nai Chung Tong werd 1e op de 100m schoolslag en 1e op de 100m wisselslag.
- Sophia van Droffelaar werd 1e op de 200m vrije slag, 3e op de 50m vlinderslag en 3e op de 100m wisselslag.
- Thierry Zulver werd 1e op de 50m vlinderslag en 3e op de 100m vrije slag
- Nurlaylah Kartosentiko werd 1e op de 50m vlinderslag
- Jelle Bon werd 2e op de 100m wisselslag, 3e op de 100m schoolslag en 3e op de 100m wisselslag.

- Niels Dijkshoorn werd 2e op de 100m wisselslag en 3e op de 50m schoolslag
- Nikodim Markovic werd 2e op de 100m vrije slag en 3e op de 50m vlinderslag

Het grootste PR bij de heren was er voor Dave Dirks. Hij zwom maar liefst drie seconden van zijn 50m vlinderslag tijd af!
Het grootste PR bij de dames was er voor Hanna van Loenen. Zij zwom maar liefst vier seconden van haar 50m vlinderslag tijd af.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date