ZVVS houdt leiding in regio competitie A-klasse

13-10-2019 Sport Redactie

Fotografie: Richard de Heus van OinSquare

ZWEMMEN - Zaterdag 12 oktober kwam het competitieteam van Zwemvereniging Vlaardingen Schiedam weer in actie in Dordrecht. De 1e plaats in de competitie werd stevig vastgehouden.

Dit kwam door het goede zwemmen, waarbij ook nog eens verschillende persoonlijke records sneuvelden. In totaal was er 6x 1e, 3x 2e en 6x 3e plaats op de individuele afstanden. Bij de verschillende estafettes, 4 in totaal, werd een 1e, 2x 2e en een 3e plaats gehaald en dat zorgde voor de nodige punten.

Vooral de jonge zwemmers Sanne Pruntel, Joey Pop, Hanna van Loenen en Wanne van Geest zwommen verrassend van een 4e inschrijftijd naar een 2e plaats. 
 

ZVVS zwemt in de hoogste klasse, de A-klasse. In deze competitie zwem je als team voor de punten. De plaats in de uitslag waarop de twee snelste deelnemers per vereniging eindigen wordt geteld. 
 
Lijkt wedstrijdzwemmen je leuk, kom dan eens een keertje meetrainen bij ZVVS. Je hoeft daarvoor echt niet een supertalent te zijn. We hebben voor ieder zwemniveau passende wedstrijden. En misschien ook wel fijn om te weten, je hebt niet iedere weekend een wedstrijd, dus genoeg tijd voor andere activiteiten.  Neem eens een kijkje op www.zvvs.nlGerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date