Categorieën

Service

Word jij de eerste Vlaardingse ATB-kampioen?

Word jij de eerste Vlaardingse ATB-kampioen?
Sport

Word jij de eerste Vlaardingse ATB-kampioen?

  • Redactie
  • 28-10-2014
  • Sport
Word jij de eerste Vlaardingse ATB-kampioen?

VLAARDINGEN - Ben jij supersnel op de ATB-baan in de Broekpolder? Heb jij een snelle fiets en denk jij dat je de allerbeste ATB-er bent van heel Vlaardingen? Of vind je crossen op de ATB-baan heel leuk en wil je wel eens kijken hoe snel je het parcours kan afleggen? Van Kortenhof organiseert samen met de Polderpoort het eerste Open Giant Vlaardings ATB-Kampioenschap op zaterdag 29 november. Doe mee en wie weet word jij de eerste Vlaardingse ATB-kampioen.

Voor wie? Voor iedereen die het heel leuk vind om te crossen over het parcours in de Broekpolder! Er zijn niet alleen hele leuke prijzen te winnen, het gaat er natuurlijk ook om wie de snelste tijd neerzet en zich een jaar lang Vlaardings ATB-kampioen mag noemen. Naast de eerste, tweede en derde prijs zijn er ook diverse aanmoedigingsprijzen en ontvangen alle deelnemers een leuk gevulde goodybag ter waarde van vijftig euro.

De wedstrijd start om 10.00 uur en elke deelnemer krijgt een eigen starttijd en rijdt het parcours individueel. De prijsuitreiking staat gepland om 15.00 uur.

Rondom de wedstrijd is er op het terrein bij de start veel informatie over Mountainbiken. De complete ATB-collectie van Giant is te bewonderen, veel leuke ATB-aanbiedingen, een springkussen voor de kleintjes, muziek en een gezellig winterterras voor koek en zopie!

Inschrijven Inschrijven kan via www.vankortenhof.nl. De inschrijfkosten zijn tien euro voor deelname met je eigen fiets en € 19,95 inclusief het gebruik van een huur-ATB (op basis van beschikbaarheid). Je ontvangt een stuurbordje met startnummer en chip voor de officiële tijdregistratie, een online finishfoto, een leuk gevulde goodybag ter waarde van vijftig euro, energie voor onderweg én een hele leuke dag met kans op mooie prijzen! Maar bovenal is er natuurlijk die gewilde titel van Vlaardings ATB-kampioen 2014. Iedereen mag meedoen, maar er zijn slechts honderd startbewijzen, en vol = vol, dus schrijf je snel in!

Van Kortenhof Vlaardingen

Louise de Colignylaan 1, Vlaardingen

Meer over Van Kortenhof Vlaardingen →