Wim Kieft en Michel van Egmond bij CWO

19-05-2017 Sport Redactie

VLAARDINGEN – Wim Kieft en Michel van Egmond op de Sponsoravond van Businessclub CWO. Het affiche voor donderdag 18 mei beloofde al veel goeds maar dat moet dan natuurlijk ook nog worden waargemaakt. De bezoekers van de sponsoravond werden geen moment teleurgesteld. Kieft en Van Egmond, geïnterviewd door Jan Dirk Stouten, wisten met talloze anekdotes en ongezouten meningen het ene lachsalvo na het andere te veroorzaken. 

Wim Kieft vertelde openhartig over zijn verslavingen en de verwoestende gevolgen daarvan voor zowel zichzelf als zijn omgeving. De nuchtere en relativerende houding van de ex-topvoetballer maakt het een genot om haar hem te luisteren. Van Egmond, schrijver van het boek ‘Kieft’, waarin de worsteling van Wim op fascinerende manier is weergegeven, fungeerde als uitstekende sidekick. Hij vertelt al net zo goed als hij schrijft. 

Misschien nog wel het leukst waren de vele uitstapjes en de uitspraken over voetballers, trainers en analisten. Over Jean Marie Pfaff,  Aad de Mos, Jan Boskamp, Romario, Rene van der Gijp, Johan Derksen en vele, vele anderen. Zo werd de avond een soort Voetbal Insite (waarover het ook bij vlagen ging) maar dan wat minder platvloers. Zonder meer een zeer geslaagde avond.

Gerelateerd