Wereldrecordhoudster laat hardlopers zweten

08-09-2017 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Op woensdagavond 6 september heeft wereldrecordhoudster op de halve marathon hardlopen Lornah Kiplagat, samen Running Friends Company eigenaresse Augüsta van Hoogdalem, een exclusieve hardloopclinic in Vlaardingen gegeven. Deze bijzondere hardloopervaring werd gegeven aan een grote groep geïnteresseerde deelneemsters in het park 't Nieuwland.

Meteen werd er ook gebruik gemaakt van de calisthenicstuin in het park voor mooie warming up oefeningen waarop de clinic werd vervolgd door het park. Aansluitend was er de meet & Greet met Lornah Kiplagat bij Running Friends Company waar heerlijke hapjes en fruit klaar stond.

De nieuwe sportkleding wintercollectie kon bekeken en aangeschaft worden en Running Friends Company werd uitgeroepen tot "nr:1 Lornah Sports store" door Lornah Kiplagat, waarbij een groot deel van de collectie de naam draagt van de bekende atlete. Ook was er geregeld dat je direct je foto met handtekening mee naar huis kon nemen en werden er gesigneerde shirts verloot. Iedereen ging tenslotte met een prachtig 'Lornah Sports shirt' en goodie bags voldaan en lekker nagenietend naar huis.