Categorieën

Service

Weer goede prestaties ZVVS Masters

Weer goede prestaties ZVVS Masters
Sport

Weer goede prestaties ZVVS Masters

  • Redactie
  • 06-02-2017
  • Sport
Weer goede prestaties ZVVS Masters
ZWEMMEN - Na het Open Nederlands Masters Kampioenschap Korte Baan in Maastricht togen 10 ZVVS Masters naar Gouda voor de Regio West Open Masters Deel 3. Willem Putter, Tibor Papp, Gertjan van der Vaart, Nadya Putter, Helena Mels, Tamara van der Steen, Natalie van der Hoeven, Rianne van der Hoeven, Herma Hakker-Huijser en Inge Deutz lieten zien dat ze er twee weken na de wedstrijden in Maastricht er weer staan. 

Op de diverse afstanden werden er in de diverse leeftijdscategorieën eerste plaatsen binnen gehaald bij zowel de dames als de heren. Zo behaalde Herma Hakker-Huijser [50+] de eerste plaats op de 800m vrij, Tamara van der Steen [20+] behaalde de tweede plaats op de 800m vrij. Helena Mels [45+] en Inge Duetz [50+] behaalden de eerste plaats op de 50m school. Gertjan van der Vaart [45+] behaalde op deze afstand de derde plaats. 

Natalie van der Hoeven [25+] en Nadya Putter [30+] behaalden de erste plaats op de 100m vlinder. Inge Deutz behaalde de eerste plaats en Willem Putter [70+] behaalde de tweede plaats op de 200m wisselslag. 

Op de 50m vrij behaalden Tamara van der Steen, Nadya Putter en Helena Mels de eerste plaats. Rianne van der Hoeven [25+] werd na de finish derde. Bij de mannen behaalde Gertjan van der Vaart een tweede plaats en Tibor Papp [45+] werd vierde. 

Op de 100m school werden Helena Mels, Natalie van der Hoeven en Gertjan van der Vaart eerste. De laatste afstand voor de ZVVS Masters was de 50m vlinderslag, op deze afstand werd Rianne van der Hoeven derde en Tibor Papp werd tweede.

Voor de één was het een wedstrijd om te kijken hoever ze staan en voor de ander was het een wedstrijd om weer in het ritme te komen. Al met al mogen de ZVVS masters terug kijken op een prima wedstrijd, en kunnen ze zich weer gaan richten op de volgende wedstrijd. Voor een aantal zal dat volgende week zijn voor een aantal zal dat pas op zondag 5 maart zijn in Leiden.