Wederom goede prestaties ZVVS Masters

11-11-2019 Sport Gertjan van der Vaart

ZWEMMEN - Tijdens de tweede ROM wedstrijd van het seizoen hebben de ZVVS Masters weer van zich laten spreken. Heleen ten Have, Chantal van der Vaart, Karin Stein, Conny Boer – Buijs, Jeroen Hoeksel, René de Jong en Gertjan van der Vaart gingen dit keer de strijd aan met hun leeftijdsgenoten om te laten zien waar ze staan.

Op de diverse afstanden werden er in de diverse leeftijdscategorieën eerste plaatsen binnen gehaald bij zowel de dames als de heren. Zo behaalde Chantal van der Vaart de eerste plaats op de 400m vrij. Karin Stein behaalde de 1ste plaats op de 200m school. René de Jong werd tweede en Gertjan van der Vaart behaalde op deze afstand de derde plaats. Conny Boer - Buijs behaalde de eerste plaats en Jeroen Hoeksel en Gertjan van der Vaart behaalden beiden de tweede plaats op de 50m vrij. 

Op de 50m rug zwom Jeroen Hoeksel naar de tweede plaats. Jeroen Hoeksel behaalde hij ook nog de eerste plaats op de 200m rug, op dezelfde afstand werd Heleen ten Have derde bij de dames. Chantal van der Vaart werd tweede op de 50m school. René de Jong en Gertjan van der Vaart werden respectievelijk eerste en tweede op de 200m vrij bij de heren, terwijl Karin Stein en Conny Boer – Buijs eerste werden bij de dames. Op de 200m wisselslag werd Heleen ten Have tweede. 

Als afsluitend nummer werd er een 4 x 100m wisselslag estafette gezwommen, daarin waren Jeroen Hoeksel, Gertjan van der Vaart, Chantal van der Vaart en Heleen ten Have de snelste in hun leeftijdscategorie. Voor de één was het een wedstrijd om te kijken hoever ze staan en voor de ander was het een wedstrijd om weer in het ritme te komen. 

Al met al mogen de ZVVS masters terug kijken op een prima wedstrijd, en kunnen ze zich weer gaan richten op de volgende wedstrijd. Voor een aantal zal dat volgende week zijn voor een aantal zal dat pas op zondag 1 december zijn in De Kulk te Vlaardingen.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date