Categorieën

Service

We kunnen weer zwemmen in de Kulk

We kunnen weer zwemmen in de Kulk
Sport

We kunnen weer zwemmen in de Kulk

  • Redactie
  • 18-05-2020
  • Sport
We kunnen weer zwemmen in de Kulk
VLAARDINGEN - Zwembad De Kulk is vanaf vandaag weer geopend. Er kan weer gezwommen worden maar u moet voor alle activiteiten waaraan u wilt deelnemen, wel eerst reserveren. Dit geldt voor het banenzwemmen, alle doelgroep-activiteiten en recreatief zwemmen in het recreatiebad. Wanneer u op een voor u gewenste tijd niet meer kunt reserveren, zijn de beschikbare plaatsen 'uitverkocht'.

U kunt uitsluitend voor uzelf reserveren: reserveren voor anderen op uw eigen naam is niet toegestaan. Elke gast dient, mede vanwege de  gezondheidsverklaring, dus zelf de reservering te doen. U kunt maximaal een week vooruit reserveren. Het is niet toegestaan twee achtereenvolgende blokken te boeken.

Bij recreatief zwemmen hoeft voor kinderen tot dertien jaar niet te worden gereserveerd. Wel is de stelregel dat per volwassene maximaal één kind mag worden meegenomen. En elk kind moet worden begeleid door een volwassene. Indien het kind niet kan zwemmen is begeleiding door de volwassene in het water verplicht.

Zonder reservering kunt u helaas het zwembad niet in. Het is alleen mogelijk online te reserveren. Telefonische reserveringen worden niet geaccepteerd.

RESERVEER HIER UW ZWEMTIJD

Zwem- en Recreatiebad De Kulk

Westlandseweg 200, Vlaardingen

Meer over Zwem- en Recreatiebad De Kulk →