Volleybal keert terug in Vlaardingen

16-06-2016 Sport Redactie

VOLLEYBAL - Tijdens de Algemene Ledenvergadering hebben de leden van volleybalvereniging Move4u zich positief uitgesproken over het beheren van de bar en de kantine van sporthal de Korhoenlaan. Met de opheffing van korfbalvereniging KVV heeft het Stichtingsbestuur aan Move4u gevraagd om 1e huurder en beheerder te worden. Daarbij zal Move4u vertrekken uit de Groenoordhal in Schiedam, maar blijft duidelijk nog wel een volleybalclub voor zowel Vlaardingen als Schiedam.

Na de stemmingsronde vond er een bestuurswisseling plaats. Elma Oosthoek nam afscheid als voorzitter en Conny Mooiman werd welkom geheten. Volleybal heeft weer een plek in Vlaardingen en Schiedam, is steeds meer zichtbaar, ook op de scholen. De winnaar van het Vlaardingse scholentoernooi, het Palet, gaan zelfs naar het NK.

Move4u manifesteert zich als een breedtesport club, zeker nu er ook gestart is met een volleybalspeeltuin voor kinderen vanaf 4 jaar. Inmiddels groeit ook het aantal beachvolleyspelers, die met veel plezier beachvolleyballen op het eigen complex naast Sportcentrum Vlaardingen. Elma eindigde haar tijd als voorzitter met de woorden 'wees zuinig op wat er nu is".

Gerelateerd