Victoria’04 verliest ongelukkig van Spartaan’20

• 12-03-2017
VOETBAL - Het lukt Victoria’04 maar niet om de volle winst te pakken. Het zit nog steeds in de hoek waar de klappen vallen. Van Spartaan’20 werd onverdiend verloren. Gedurende de gehele wedstrijd domineerde Victoria’04 het spel, kreeg handenvol kansen, maar Spartaan’20 bleek slagvaardiger en verdedigde de voorsprong bekwaam.

Victoria’04 wist in de eerste helft Spartaan’20 goed te bestrijden. Vanuit een gesloten defensie werd de aanval gezocht. De thuisclub liet de bezoekers komen, maar was in de omschakeling gevaarlijk. In de tiende minuut verscheen Donny van Balen voor het doel van Spartaan’20 na een snelle counter. De gehele achterhoede van de Rotterdamse formatie stond op het verkeerde been, maar de bal verdween in het zijnet van het lege doel. Victoria’04 kreeg enkele goede kansen om de score te openen, maar faalde in de afwerking. Kort voor de rust was het dan toch raak aan de overzijde. Spartaan’20 bouwde een goed lopende aanval op, die beheerst werd afgerond: 0-1.

Na de pauze bouwde Victoria’04 een groot veldoverwicht op, wat heel wat kansen opleverde. Het vizier bij de Vlaardingse aanval stond echter niet op scherp. Vrijwel elke aanval leverde een kans op, maar de trekker werd niet overgehaald.  Spartaan’20 werd naar achteren gedrongen en loerde op een snelle tegenaanval. In de 78ste minuut verdubbelde Spartaan’20 de voorsprong dankbaar gebruik makend van de geboden ruimte”0-2.

Ondanks deze tegenvaller bleef Victoria’04 de aanval zoeken. Uit een scrimmage voor het doel van Spartaan’20 wist Glenn de Visser van dichtbij eindelijk tegen te scoren: 1-2. In de spannende slotfase kreeg Victopria’04 nog genoeg kansen om de verdiende gelijkmaker te scoren. Glenn de Visser trof de lat en kort voor tijd kopte Martin Kooij rakelings naast. Spartaan’20 wist de thuisclub van verder succes af te houden en de wedstrijd winnend af te sluiten.