Victoria’04 pakt punt bij Lombardijen

• 02-04-2017
VOETBAL – Lombardijen-Victoria’04 was een wedstrijd met twee gezichten. In de eerste helft had Victoria’04 het beste van het spel maar drukte dit niet uit in doelpunten. De tweede helft werd door de thuisclub gedomineerd. Door goed keeperswerk van Michel Zuur, die twee knappe reddingen moest verrichten, bleef de stand 0-0.

Beide ploegen verkeren in de degradatiegevaar, hetgeen een stempel drukte op de wedstrijd. Het spel golfde over en weer. De Vlaardingse formatie wist een veldoverwicht op te bouwen. In de eerste helft bleek Victoria’04 niet ongevaarlijk bij een aantal goed opgezette aanvallen, Ronaldo Schippers kwam in kansrijke positie, doch stuitte op de doelman van Lombardijen.

Na de rust bleek, dat Victoria’04 moeite had met het fysiek sterkere spel van Lombardijen. De slag op het middenveld werd keer op keer verloren, waardoor de thuisclub gevaarlijk voor het doel van Victoria’04 kon doorkomen. Met twee fraaie reddingen wist doelman Michel Zuur Victoria’04 in de race te houden. Een doorgebroken speler werd een halt toegeroepen en op een fantastisch afstandsschot redde Michel Zuur even knap.

In de slotfase bereikte invaller Alexson Robert de achterlijn, die de bal op maat bediende aan Donny van Baalen. De aanvoerder van Victoria’04 zag zijn schot naast het doel van Lombardijen verdwijnen. Eindstand: 0-0.