Victoria 04 verliest in nacompetitie

• 22-05-2016
VOETBAL - Voor de zaterdagvoetballers van Victoria’04 lijkt de nacompetitie al in de eerste ronde tot een einde te komen. De ploeg van oefenmeester Ton Rekelhof verloor op eigen veld van ‘degradant’ Bolnes met 0-2.

Beide teams begonnen enigszins afwachtend aan de wedstrijd om niet een vroege treffer te incasseren. Naarmate de wedstrijd vorderde trok Bolnes het initiatief naar zich toe. Victoria’04 kreeg geen vat op het spel van de bezoekers, maar tot uitgespeelde kansen leidde dit niet in het eerste half uur. In de 33ste minuut kreeg Bolnes de kans om de score te openen, maar doelman Michel Zuur voorkwam echter voor Victoria’04. Vlak voor de rust kroop het machteloze Victoria’04  door het oog van de naald bij een snelle counter van Bolknes.

Tweede helft

Na de rust trachtte Victoria’04 de bakens te verzetten. Bolnes bleef het betere van het spel houden en probeerde in de omschakeling de thuisclub pijn te doen. In de 51ste minuut werd de Vlaardingse achterhoede na een snelle tegenaanval verrast, waardoor een aanvaller van Bolnes de score wist te openen: 0-1. Hierna nam Bolnes wat gas terug en liet Victoria’04 het spel maken. Dit leidde tot een aantal kansrijke momenten voor het doel van Bolnes. In die fase zagen Fabio van Veen en Sem Hartog hun schoten het doel van Bolnes missen. Om de gelijkmaker te kunnen scoren, moest Victoria’04 meer risico nemen maar het speelde daarmee Bolnes in de kaart. Na weer een counter wist doelman Michel Zuur in de 70ste minuut een hard schot niet klemvast te krijgen, waarna in de rebound de bal in het doel werd geschoten: 0-2. Bolnes beperkte zich daarop tot het verdedigen van de voorsprong. Fabio van Veen en Calvin Jongejan schoten van dichtbij over het doel van Bolnes. De Vlaardingse formatie bleek niet bij machte om in de slotfase een tegentreffer te scoren.

Aanstaande dinsdag wacht de uitwedstrijd in Ridderkerk.

Opstelling Victoria’04: Michel Zuur, Peter de Klein, Lars van der Borden (75: Jorge Gomes), Bob Planken,Kevin van Rooijen, Donny van Balen, Sem Hartog, Caklvin Jongejan, Martin Kooij (65:Selim Altuntas), Raymon Lingen, Ta’ha Kadri (53: Fabio van Veen).