ViB organiseert Sportnetwerkcafé

28-10-2019 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - Op donderdag 14 november organiseert Vlaardingen in Beweging (ViB) het eerste Sportnetwerkcafé in het kader van verenigingsadvies en ondersteuning. In een informele setting, onder het genot van een hapje en drankje, kunnen bestuurders van Vlaardingse sportverenigingen elkaar tijdens deze avond (beter) leren kennen en kennis uitwisselen. Het voormalig clubgebouw van voetbalvereniging Hollandiaan waar nu De Buurtvrouw is gevestigd vormt het decor voor deze netwerkbijeenkomst.

Verenigingsadvies en ondersteuning
Sinds dit jaar is de dienstverlening van ViB uitgebreid met verenigingsadvies en ondersteuning. Doel hiervan is om Vlaardingse sportverenigingen te helpen om vitaal en toekomstbestendig te blijven of worden. Dit past bij de rol van ViB als de beweegmakelaar van Vlaardingen waarbij de kracht van sport en verenigen wordt benut om alle Vlaardingers in beweging te krijgen. Om te achterhalen waar de ondersteuningsbehoefte van de sportverenigingen ligt is er o.a. een vitaliteits- en behoefteonderzoek uitgevoerd en heeft verenigingsadviseur Suzanne van Reij kennismakingsgesprekken gevoerd met een groot aantal verenigingen. 

Kennismaken en kennis uitwisselen
Elkaar vaker ontmoeten om elkaar in ieder geval te kennen, om kennis en ervaringen uit te wisselen en om meer samen te werken is een behoefte die meerdere Vlaardingse sportbestuurders de afgelopen periode uitspraken. Met het Sportnetwerkcafé wordt in deze behoefte voorzien. Tijdens deze eerste editie kunnen sportbestuurders ook input leveren hoe volgende edities ingevuld kunnen worden.

Aanmelden
Het Sportnetwerkcafé voor bestuurders van Vlaardingse sportverenigingen vindt plaats op 14 november van 20:00 uur tot 22:00 uur (inloop 19:45 uur). Locatie is De Buurtvrouw, Trimpad 32 in Vlaardingen. In verband met de catering is vooraf aanmelden noodzakelijk, dit kan tot 6 november per e-mail: suzanne@stichtingvib.nl 

Meer informatie
Voor meer informatie over het Sportnetwerkcafé en/of andere vragen over verenigingsavies en ondersteuning door ViB kunt u contact opnemen met Suzanne van Reij via het eerder genoemde e-mailadres of telefonisch op 010-3132778.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date