VFC start opnieuw met damesvoetbal

17-12-2018 Sport Redactie

VOETBAL - VFC start opnieuw met damesvoetbal. In de jaren zeventig en tachtig was het eerste damesteam te bewonderen en na een korte damesloze voetbalperiode was eind jaren tachtig, begin jaren negentig weer een damesteam te bewonderen in de geel-zwarte clubkleuren. En nu in seizoen 2018 - 2019 is het weer zover. Voor de derde keer in het 105 jarig bestaan van VFC club zullen er dames het hoofdveld van VFC betreden. Tenminste... als er zich voldoende speelsters aanmelden.

Vanaf januari 2019 zullen de eerste trainingen op vrijdagavond gaan starten en wellicht kan er ook al op zondag, de speeldag voor de VFC-dames, getraind worden. Heb je interesse en kun je niet wachten om de voetbalschoenen aan te doen of wellicht komt het voetballen op zondag beter uit... neem dan contact op met Angelique Heijdt via haar e-mail adres: liekbut@hotmail.com. Zij zal vooralsnog als contactpersoon gaan optreden voor de dames van VFC.

Bij voldoende inschrijvingen zal er VFC het dameselftal in gaan schrijven voor de zondag competitie seizoen 2019 - 2020. Dames vanaf 18 jaar kunnen zich inschrijven.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date