VFC kijkt uit naar derby met Victoria'04

02-12-2018 Sport Redactie

VOETBAL - VFC (za) is klaar voor de Vlaardingse derby. Als directe concurrent Victoria’04 zaterdag wordt verslagen, kan de ploeg van trainer Bas van Loenen een grote stap zetten in de race om het kampioenschap. Omdat VOB afgelopen zaterdag met 1-1 gelijkspeelde, kan het gat met beide achtervolgers vergroot worden tot vier punten.

VFC (za) en Victoria’04 speelde afgelopen seizoen twee keer gelijk. Victoria’04 - VFC (za) eindigde in een 2-2 gelijk spel. Bob Kloppenburg, destijds nog de keeper van Victoria’04, moest het veld verlaten met twee gele kaarten. De wedstrijd VFC (za) - Victoria’04 eindigde eind mei in een salonremise. Beide teams wisten zich op deze manier te verzekeren van een play-off plaats voor promotievoetbal.

Dit seizoen zijn de zaterdag kwekkers goed van start gegaan. In de eerste negen competitie wedstrijden werd nog niet verloren, werden 43 doelpunten gescoord en kregen de kwekkers slechts zes tegentreffers te verwerken. Directe concurrent Victoria’04 verloor slechts één keer en heeft een doelsaldo van 28 tegen 8.

De Vlaardingse derby VFC (za) - Victoria'04 start zaterdag 8 december om 17.00 uur en zal worden afgesloten met een feestavond in de kantine.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date