VFC jubilarissen gehuldigd!

28-10-2018 Sport Redactie

VOETBAL - Afgelopen vrijdag 26 oktober werden de jubilarissen bij VFC  in het zonnetje gezet. Dit jaar waren er slechts 3 Kwekkers die het speldje overhandigd kregen door de voorzitter.

Als eerste was Jan Roodenburg aan de beurt. Hoewel het aantal van 25 jaar doet vermoeden dat hij pas vanaf 1993 het geel/zwarte vertegenwoordigt ligt in zijn geval de situatie toch anders. 7 jaar daarvoor was hij namelijk al actief bij VFC als voetballer. Waar de kink in de kabel is gekomen is niet duidelijk, het heeft er in ieder geval voor gezorgd dat Jan nu pas is gehuldigd en niet in 2011.

Jan Roodenburg is, naast dat hij actief is geweest als voetballer in de reguliere seniorenelftallen, ook nog jaarlijks te bewonderen tijdens de 35 plus 7 tegen 7 toernooien waarvan op 4 november de volgende editie op het programma staat. Ook maakt hij regelmatig zijn vrijwilligersuren binnen de club. Als lid van de Zaterdagochtend Ploeg (ZOP) zorgt hij er mede voor dat de jeugdteams altijd in een opgeruimde kleedkamer terecht kunnen. En als de BBQ gaat branden binnen de club draait hij zijn hand er niet voor om, om ook tijdig de hamburgers om te draaien. Jan is een van die vrijwilligers die ervoor zorgt dat de club kan draaien. Een eer voor VFC om hem binnen de club te hebben.

Naast Jan werden er nog twee leden gehuldigd. Brenda van der Mark en Stefan Gal. Deze beide leden zijn niet alleen al 25 jaar lid van VFC maar spelen beiden al vanaf de oprichting van de G-afdeling in een van de twee G-teams. Voor hen was het dit jaar dan ook dubbel feest. Het grote feest van het 25 jarig bestaan van de G-afdeling en nu dan het feest van de huldiging. Dat het G-voetbal van VFC inmiddels landelijke bekendheid heeft gekregen is mede te danken aan Rene van der Gijp die (gesouffleerd door een VFC-er) het G-team heeft beloofd om de kosten van het trainingskamp voor komend jaar voor zijn rekening te nemen.

Al met al een mooi trio jubilarissen!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date