Categorieën

Service

VFC houdt selectie grotendeels intact

VFC houdt selectie grotendeels intact
Sport

VFC houdt selectie grotendeels intact

  • Redactie
  • 12-06-2018
  • Sport
VFC houdt selectie grotendeels intact
VOETBAL - Met een zeer tevreden gevoel kan hoofdtrainer Raymond de Romph van zondag 1 melden dat het grootste gedeelte van de selectie intact is gebleven. Een enkele speler stopt of verhuist naar een andere club, maar daar staat de komst van een aantal belangrijke versterkingen tegenover. Tevens maakt een aantal spelers uit de eigen jeugd de overstap naar de senioren.

Casper Ketting, Roy van de Graaf, Jasper Jongejan, Nick Versteege, Zakaria Sacchi, Bryn Siegersma, Remco Rook,Mitchell de Bruin, Mark & Paul van der Slot, Tim Knulst en Colin Huis in 't Veld zullen ook komend seizoen actief zijn bij VFC zondag. Daarnaast zal Robin Bonte na een afwezigheid van één seizoen door een kruisbandoperatie de kicksen weer aantrekken.

Zoals eerder gemeld zal verdediger Dion van Berkel de overstap maken van de zaterdagtak van Kethel Spaland naar VFC. Jeffrey en Michael Shu (voorheen actief bij Westlandia) komen VFC versterken. Jeffrey als rechtsback of op "6", Michael als aanvaller. Uit de jeugdafdeling van VFC zullen Olaf Staar, Mo Bellezghari, Damian van Mil, Danny Hijmans en Rainiero Heredia Rosario doorstromen naar de selectie van de zondagafdeling.

Onder de spelers die volgend seizoen niet meer actief zullen zijn in zondag 1 zijn twee opvallende namen: Tan Nguyen en Sven Goedendorp.