Turnsters Leonidas-Dovido in actie

06-12-2016 Sport Redactie

TURNEN - Op zondag 4 december hebben vier turnsters van Leonidas-Dovido meegedaan aan de jong talenten wedstrijd in Alphen a/d Rijn. In de tweede ronde was het de beurt aan de mini's Liz de Krieger en Reyshalin Giel. Voor beide meiden hun eerste officiële wedstrijd! Ze begonnen sterk op het onderdeel brug en ook op de andere toestellen hebben ze heel netjes geturnd. Liz eindigde zelfs op de tweede plaats op het onderdeel balk! Liz is geëindigd op een achtste plaats en Reyshalin op de zeventiende plaats.

In de derde ronde waren pre-instappers Filijne Kal en Zarah Hondema aan de beurt. Beide meiden hebben een mooie wedstrijd geturnd. Filijne startte met een super balkoefening haar wedstrijd waarop ze als vierde eindigde. Ook Zarah startte de wedstrijd netjes en eindigde met een hele mooie brugoefening! Bij beide ging de sprong wat minder, hierdoor hebben ze helaas wat punten laten vallen. Filijne is geëindigd op een zevende plaats en Zarah op de 22e plaats.

Al met al was het een leuke dag, waarin de meiden echt hebben laten zien wat ze kunnen! Voor nu gaan we hard trainen en op naar de volgende wedstrijd!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date