Turndames Dynamiek in actie in Amsterdam

27-11-2019 Sport Redactie

TURNEN - De meiden van de bovenbouw vierde divisie van VG Dynamiek hebben afgelopen zondag hun eerste wedstrijd van het seizoen gedraaid in Amsterdam. Ze hebben allemaal mooie oefeningen geturnd. Hier en daar wat fouten, maar we kijken terug op een goede en leuke dag. In de eerste ronde was het de beurt aan de Jeugd 2 meiden, dit was voor hen de eerste wedstrijd in de keuze-oefenstof. De meiden vonden dit allemaal toch wel erg spannend. Marit Udo werdt uiteindelijk dertiende en werd ook knap derde op de balk. Jaylinn ’t Hart werd vijftiende en Pascalle Koopman werd zeventiende.

In ronde 3 waren de junioren aan de beurt, deze meiden hebben al wat meer ervaring maar toch speelden de zenuwen mee. Manouck van der Plaat liet een mooie wedstrijd zien en werd dan ook elfde, ook werd Manouck vierde op vloer en zesde op sprong. Nina Zwamborn werd zestiende met een mooie brugoefening waarmee ze de 2e plaats behaalde. Lynn van der vliet werd zeventiende en Dianne Hamersma achttiende.

In de laatste ronde waren de senioren aan de beurt. In baan 1 turnde Florien Nuyttens, zij behaalde de dertiende plaats. In baan 2 turnden Madeleine Mocnik, Padme Broekmans en Noa Schuchhard. Madeleine maakte een paar foutjes op sprong en vloer, maar behaalde op balk de eerste plaats en op brug de derde plaats. Padme turnde ook een mooie wedstrijd zij behaalde overal de vijftiende plaats maar werd op balk derde. Noa heeft nog veel last van blessures maar heeft toch mee kunnen doen op brug en balk, ze behaalde de achtste plaats op balk.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date