Sportdag aangepast sporten

16-08-2017 Sport Redactie

Fotografie: Peter Spek

VLAARDINGEN - Op zaterdag 2 september staat voor de eerste keer een sportdag aangepast sporten op het programma voor mensen met een beperking uit Maassluis, Vlaardingen en Schiedam.

De eerste editie wordt gehouden in Vlaardingen op de locatie van het sportcentrum Polderpoort aan de Watersportweg in de Broekpolder en in het zwembad De Kulk aan de Westlandseweg. Uitgangspunt van deze dag is dat iedereen moet kunnen deelnemen aan sport, ook mensen met een beperking.

Tijdens het pauzemoment, om 12.00 uur, zal de aftrap plaatsvinden van Grenzeloos Actief: een samenwerking tussen de drie gemeenten zodat er voor deze doelgroep van iedere tak van sport een aangepast aanbod is in de regio. Dit aanbod zal vindbaar worden op de website van de organisatie “Uniek Sporten”.

Op deze sportdag kan er kennisgemaakt worden met diverse sportaanbieders uit de regio die al actief zijn op het gebied van aangepast sporten. Er kan deelgenomen worden of men kan kijken naar clinics. Op het programma staan onder andere zwemmen, voetbal, dans, turnen, running blind, judo, atletiek, karate, hockey en tennis. Ook voor ontspanning zal gezorgd worden met een optreden van de Vlaardingse Haringkoppen en dj Leo IJdo. Het programma begint om 09.00 uur en duurt tot 16.30 uur.

Aanmelden kan gratis via www.stichtingvib.nl Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date