Sport verbindt en verbroedert

20-09-2020 Sport Redactie

VLAARDINGEN - In de Vlaardingse Sportweek, van 18 tot en met 27 september, kunt u ontdekken dat er in onze stad een sportvereniging is voor iedereen. U kunt een kijkje nemen en meedoen bij een van de vele Vlaardingse sportverenigingen.

Op de website van Vlaardingen in Beweging (ViB) ( www.stichtingvib.nl/vlaardingsesportweek ) staat een greep uit het sportverenigingsaanbod in de sportweek. Hou ook de social media van ViB (@StichtingViB) in de gaten. Daar staan mooie filmpjes over Vlaardingse sportverenigingen. Zo krijgt u alvast een kijkje in de keuken en wie weet zorgt het voor inspiratie om (nog meer) te gaan genieten van sport en bewegen!

Sport doet wat me je

‘Verbondenheid en vriendschap.’ ‘Samen presteren en samen plezier hebben’. ‘Het geeft energie en het maakt me vrolijk.’ Dit zijn zomaar wat antwoorden van leden van Vlaardingse sportverenigingen op de vraag wat sporten met hen doet. Sport en bewegen maakt je fitter, maar sporten bij een vereniging doet nog meer: het verbindt, verbroedert en zorgt voor sociale contacten en plezier!

Wilt u meer weten over het aanbod in de sportweek of wilt u hulp bij een sport- of verenigingskeuze? Neem contact op met de buurtsportcoaches van Vlaardingen in Beweging ( info@stichtingvib.nl / (010) 313 2778). Zij helpen graag!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date