Categorieën

Service

Schrijf je nu nog in voor het MTB kampioenschap !

Schrijf je nu nog in voor het MTB kampioenschap !
Sport

Schrijf je nu nog in voor het MTB kampioenschap !

  • Advertorial
  • 18-11-2015
  • Sport
Schrijf je nu nog in voor het MTB kampioenschap !

VLAARDINGEN - Ben jij supersnel op de MTB-baan in de Broekpolder? Heb jij een snelle fiets en denk jij dat je de allerbeste MTB-er bent van heel Vlaardingen? Of vind je crossen op de MTB-baan heel leuk en wil je wel eens kijken hoe snel je het parcours kan afleggen? Dan is dit je kans!!

Van Kortenhof organiseert, na het succes van vorig jaar, samen met de Polderpoort het OPEN VLAARDINGS MTB-KAMPIOENSCHAP op zaterdag 28 november. Doe mee en wie weet word jij de VLAARDINGSE MTB KAMPIOEN 2015!

Voor wie?

Voor iedereen die het heel leuk vind om te crossen over het parcours in de Broekpolder! Er zijn niet alleen hele mooie prijzen te winnen, het gaat er natuurlijk ook om wie de snelste tijd neerzet en zich een jaar lang Vlaardings MTB-kampioen mag noemen. Naast de eerste, tweede en derde prijs ontvangen alle deelnemers ook een goed gevulde goodybag geheel gratis!

Het Vlaardings MTB-kampioenschap start op zaterdag 28 november om 10.00 uur. Elke deelnemer krijgt een eigen starttijd en rijdt het parcours individueel. De prijsuitreiking staat gepland om 15.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven kan via de website vankortenhof  De inschrijfkosten zijn €17,50 voor deelname met je eigen MTB. Indien je zelf geen MTB hebt kan je voor slechts €9,50 extra gebruik maken van een huur MTB inclusief helm. (op basis van beschikbaarheid)

Op de dag zelf ontvang je een stuurbordje met startnummer en chip voor de officiële tijdregistratie, een online finishfoto, een leuk gevulde goodybag, energie voor onderweg én een hele leuke dag met kans op mooie prijzen!

Maar bovenal is er natuurlijk die gewilde titel van VLAARDINGS MTB KAMPIOEN 2015.

Iedereen mag meedoen, maar er zijn slechts 100 startbewijzen, en vol = vol, dus schrijf je snel in!