Categorieën

Service

Priscilla Veenbergen assisteert Karlijn Petri

Priscilla Veenbergen assisteert Karlijn Petri
Sport

Priscilla Veenbergen assisteert Karlijn Petri

  • Redactie
  • 15-04-2015
  • Sport
Priscilla Veenbergen assisteert Karlijn Petri

HOCKEY - Oud hoofdklasse-speelster Priscilla Veenbergen wordt met ingang van komend seizoen assistent trainer-coach van de ook nieuw aangetrokken Karlijn Petri. Beide speelsters kennen elkaar nog goed uit de tijd dat ze samen bij HC Rotterdam speelden. 

,,Wij zijn uiteraard super blij met de komst van Priscilla'', aldus TC-verantwoordelijke Feike Cats. ,,Pris is een goede bekende van mij en ik liep al jaren aan haar kop te zeuren om wat bij dames 1 te gaan doen. Met de komst van Karlijn was dat een stuk makkelijker. Karlijn noemde in een van de gesprekken Pris als mogelijke assistent zonder dat ze wist dat wij daar ook al jaren mee bezig waren. Hoe simpel kan het soms zijn? Toen kon ze natuurlijk geen neen meer zeggen!'' 

,,Ik heb er veel zin in'', aldus Priscilla Veenbergen. ,,Het lijkt me geweldig om met Karlijn samen te werken. Dat is een topper en we kennen elkaar heel erg goed. Prettig is dat we behoorlijk complementair zijn aan elkaar dus ik denk dat het een goede combinatie is. We hebben natuurlijk de hoop dat het de meiden lukt om in de eerste klasse te blijven, maar anders is er ook geen vrouw overboord en gaan we keihard werken aan een lekker hockeyend team.'' Debutant Pollux heeft met nog vier wedstrijden te gaan drie punten voorsprong op nummer 11 Alecto en vecht dus tegen degradatie. 

,,Met de komst van Priscilla is het begeleidingsteam rond. Manager Monique Strooband blijft en daarmee staan er voor het eerst in de 75-jarig geschiedenis van Pollux drie vrouwen voor de groep'', aldus een zeer tevreden Cats.