Pollux-heren pakken belangrijke punten

• Redactie
  • 03-11-2014

HOCKEY - Heren 1 moest afgelopen weekend in Voorschoten bij Forescate aantreden voor een belangrijke wedstrijd. De thuisploeg stond immers een na laatst en Pollux daar 2 punten boven. Pollux startte aanvallend, maar de eerste de beste counter betekende 1-0 voor de thuisploeg. Tien minuten later was het weer gelijk. Aanvoerder Robbert Zevenbergen vond Benno Leemans die binnen tikte. Zevenbergen benutte daarna een strafbal en op slag van rust scoorde Sander Floris uit een strafcorner.

Net na rust kreeg Pollux een aantal corners, waar uiteindelijk opnieuw een strafbal uit volgde en de tweede van Zevenbergen. Pollux maakte het zichzelf daarna onnodig moeilijk een liet de gasten weer in de wedstrijd komen. De 3-4 viel een kwartier voor tijd en het was daarna billen knijpen, maar de punten gingen uiteindelijk mee naar Vlaardingen.