Pollux-dames kansloos onderuit

• 03-11-2014

HOCKEY -Dames 1 speelde thuis tegen het sterker geachte Breda en dat bleek ook eigenlijk gedurende de hele wedstrijd. De bezoekers beheersten de gehele wedstrijd en scoorden al binnen tien minuten. Het was aan het geweldige keeperswerk van Daphne Huijgens te danken dat bij rust die stand nog steeds op het bord stond. Breda had toen al de wedstrijd beslist moeten hebben.

Pollux bleef in de wedstrijd en de eerste en enige strafcorner werd goed ingeschoten door Marloes Buskens, maar even zo goed gepareerd. Verder kwam Pollux nauwelijks in de 'vijandelijke' cirkel. De 0-2 viel een kwartier voor tijd na slecht wegwerken bij een strafcorner en niet veel later viel ook de 0-3 na weer onhandig verdedigen. Aangezien de concurrentie opnieuw punten pakte, staat Pollux stevig op de een na laatste plaats.