Categorieën

Service

Philip Burlet nieuwe directeur zwembad De Kulk

Philip Burlet nieuwe directeur zwembad De Kulk
Sport

Philip Burlet nieuwe directeur zwembad De Kulk

  • Redactie
  • 11-01-2021
  • Sport
Philip Burlet nieuwe directeur zwembad De Kulk

2021 moet weer een mooi jaar worden voor De Kulk

VLAARDINGEN – Philip Burlet (48) is officieel aangetreden als directeur van zwembad De Kulk. Burlet neemt het stokje over van Eduard Leurs. Burlet is sinds september 2016 verantwoordelijk voor De Kulk Horeca BV en sinds februari 2020 algemeen manager van het zwembad waardoor hij De Kulk goed kent. Burlet en zijn team zullen er vooral aan werken dat iedereen in Vlaardingen en omgeving, zodra het zwembad na de lockdown weer open mag, kan blijven genieten van kwalitatief goede zwemfaciliteiten 

Een gezond bedrijf
,,Vlaardingen zonder zwembad is ondenkbaar. Daarom wil ik dat zwembad De Kulk een fijne en sportieve plek zal blijven midden in Vlaardingen waar iedereen met het hele gezin terecht kan om te zwemmen, te eten, te ontspannen, en vooral een leuke dag te hebben. Ondanks dat ik het directeurschap in een uitdagende periode overneem, kijk ik ernaar uit om mij in te zetten voor De Kulk'', vertelt Burlet. De eerste periode als directeur benut hij samen met het team om zich te concentreren op twee belangrijke taken. Ten eerste is dit de verbetering van de commerciële bedrijfsvoering. Het jaar 2020 is door de COVID-19 pandemie ook voor De Kulk een zwaar jaar geweest. Het grootste belang in dit nieuwe jaar en daarna is om ervoor te zorgen dat De Kulk weer een financieel gezond bedrijf wordt. Zo zal er met name worden gekeken naar hoe de kosten zo efficiënt mogelijk kunnen worden ingericht. 

Voor alle Vlaardingers
De tweede taak ligt vooral op het blijven verhogen van het zwemplezier. Naast de faciliteiten die er al zijn, zoals de 25-meter lange glijbaan, de wildwaterbaan, het professionele wedstrijdbad en het veilige peuterspeelbad voor de kleintjes, wordt de komende tijd hard gewerkt aan een aantal plannen om van De Kulk een nog geliefdere plek in de regio te maken. Een goed voorbeeld van een dergelijk initiatief is de introductie van het buitenconcept ‘Buiten Bij de Kulk’ dat afgelopen zomer een enorm succes bleek. De komende periode zal hier meer over bekend worden gemaakt.

Zwem- en Recreatiebad De Kulk

Westlandseweg 200, Vlaardingen

Meer over Zwem- en Recreatiebad De Kulk →