Panna Toernooi in het Hof

19-08-2021 Sport Redactie

VLAARDINGEN - Woensdag 25 augustus organiseert het jongerenwerk van Minters een Panna toernooi in het Hof. Meedoen kan in twee categorieën: acht tot en met dertien jaar en veertien plus. De winnaars kwalificeren zich voor het NK Panna Knock Out! Wie na drie minuten spelen de meeste doelpunten heeft gescoord wint maar, hier draait het ook om skills dus een panna = KNOCK OUT!

Naast dat er gestreden gaat worden voor de felbegeerde NK-tickets zijn er ook verschillende side events en komt Sharif El Jackson (top 6 World Panna Champion) demo’s geven. Ben jij niet bang om een panna te krijgen? Of denk jij dat het jou lukt om Sharif een panna te geven? Zorg dan dat je erbij bent!

Aanmelden kan door een mailtje te sturen naar: jongerenwerk@minters.nl of een appje naar jongerenwerker Gaby 06 – 24 69 34 56. VOL = VOL vergeet je daarom dus niet aan te melden. 

Tijdens het pannatoernooi worden de jongerenwerkers ondersteund door Dineke zij is één van de zeven Citytrainers in spé. Citytrainer is een samenwerking tussen Vlaardingen in Beweging en Minters en richt zich op talentontwikkeling van Vlaardingse jongeren. Door middel van een gratis cursus van tien bijeenkomsten gaan jongeren aan de slag met de vaardigheden; presenteren, organiseren & begeleiden, samenwerken en ontwikkelen en zetten zij zich in voor de stad! Meer info over Citytrainer kan door een mailtje te sturen naar: citytrainervlaardingen@gmail.com.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date