Open Dag Tennisvereniging Holy op 17 maart

11-03-2019 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - Wij nodigen alle kinderen en volwassenen uit om op zondag 17 maart kennis te komen maken met tennis bij TV Holy. Van 10.30 tot 13.00 verzorgen onze trainers leuke introductielessen en zijn er diverse activiteiten voor de jeugd. Daarnaast kunt u genieten van lekkere hapjes en is er de mogelijkheid om te spelen met bekenden of leden van onze club! Meedoen is gratis. Voor nieuwe leden zijn er leuke aanbiedingen!! Voor meer informatie gaat u naar onze website: www.tvholy.nl. Ons park is aan de Willem de Zwijgerlaan 220 te Vlaardingen. 

Speciaal aanbod voor jongens en meisjes t/m 10 jaar
Tennis is leuk voor jong en oud. Tennis Vereniging Holy heeft een speciaal pakket voor kinderen tot en met 10 jaar. Dit totaalpakket bestaat uit lessen, competitie, toernooien en feestjes. Plezier met leeftijdsgenootjes en op een speelse manier leren tennissen staat hierbij voorop. Voor dit pakket betaal je een aantrekkelijk vast bedrag.

Bij TV Holy word je begeleid door professionele en ervaren trainers die de lessen op niveau aanbieden. Er hangt een veilige en positieve sfeer binnen de vereniging. Op onze banen kan het hele jaar getennist worden.

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date