Onnodige nederlaag Zwaluwen

• Ernest Kegel
  • 07-08-2016
VLAARDINGEN - Zwaluwen liep dit weekend tegen de eerste nederlaag aan tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Tegen Xerxes DZB lukte het de ploeg van Oscar Biesheuvel niet om één van de kansen om te zetten in een doelpunt. Dat lukte Xerxes DZB wel in de laatste minuut van de wedstrijd en het won zodoende met 1-0 van de Vlaardingers.

In de eerste helft was Zwaluwen de bovenliggende partij. Vier grote kansen werden echter niet benut en vlak voor de rust tikt doelman Marvin van Tienen een prima vrije trap van Xerxes uit de hoek.

De tweede helft was veel meer in evenwicht. Beide ploegen creëerden een enkele schotkans, maar in de laatste minuut was er dus de enige treffer van de wedstrijd in het voordeel van de Rotterdammers. Een onnodige nederlaag van Zwaluwen, maar kansen die gecreëerd worden moeten nou eenmaal wel worden afgemaakt.

Dinsdag 9 augustus is de uitwedstrijd in en tegen Barendrecht. Aanvang 20.00 uur.