Off day voor handbaldames SC Twist

• 14-11-2016
HANDBAL - De handbalsters van S.C. Twist speelden een uitwedstrijd tegen Hellas 2 uit Den Haag dat vorig seizoen degradeerde uit tweede divisie. Het geroutineerde Hellas nam vanaf het begin direct stevig de touwtjes is handen en scoorde regelmatig doordat de dames van S.C. Twist zeer slordig speelden. Verdedigend liep het niet en aanvallend werd er geforceerd gespeeld en zeer regelmatig werd het houtwerk geraakt. Met snelle tegenaanvallen bleven de dames van Hellas scoren ondanks uitstekend keeperswerk. Bij rust hadden de dames van Twist al een bijna onoverbrugbare achterstand van 14 – 4.

In de pauze gaf trainer-coach Bouke Troost aan om de eerste helft snel te vergeten en vanaf het begin weer het eigen snelle spel te gaan spelen. De dames van S.C. Twist pakten dit redelijk op en begonnen weer te scoren. Het geretourneerde Hellas bleef echter ook regelmatig scoren en hierdoor kwamen de dames van S.C Twist nauwelijks dichter bij. Langzamerhand zakte het vertrouwen in een goede afloop en gaven de dames zich definitief gewonnen. Na een zwakke wedstrijd verloor SC Twist uiteindelijk met 25 – 14.

Volgende week treden de handbaldames van S.C. Twist, in een thuiswedstrijd om 13.25 uur, aan tegen NEA uit Ouderkerk aan de Amstel.