Noh Bereket (CION) ruilt voetbalschoenen in voor coachjas

28-06-2020 Sport Redactie

Fotografie: Reinier van der Bend

VOETBAL - Selectiespeler Noh “Nokkie” Bereket, sinds jaar en dag een vast gezicht in het eerste elftal van CION, hangt zijn schoenen voor even in de wilgen. En dan wel op een hoogte zodat ze er in de toekomst weer uitgehaald kunnen worden. Het afgelopen seizoen raakte Bereket, die een achtergrond als sportleraar heeft, geblesseerd aan zijn knie maar door de huidige coronacrisis was een onderzoek niet mogelijk. Op 23 juli gaat hij dan eindelijk onder het mes. 

Omdat Bereket een gewaardeerd lid is, heel goed in de groep ligt en al jaren bekend staat om zijn coaching binnen en buiten het veld was het voor CION’s technische man Sebas Verburgh al snel duidelijk dat hij wat kon betekenen binnen de staf van CION. Nieuwbakken tweede elftal trainer Karel Buuron had nog geen assistent naast zich en omdat Buuron en Bereket geen onbekende zijn van elkaar was de knoop bij Bereket snel doorgehakt. In het verleden speelde Bereket al onder de vleugels van Buuron bij HSC en CION. Buuron is dan ook erg blij met zo’n ervaren man naast zich, iemand die de club en cultuur van binnen en buiten goed kent.  

Bereket baalt ervan dat hij als speler even niet van waarde kan zijn. Bereket: ,,Het mooiste is toch voetballen maar het is fijn dat ik zo bij de groep betrokken kan blijven, 23 juli ga ik eindelijk onder het mes en kan ik beginnen aan mijn revalidaite. Ik hoop zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor de groep.''Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date