Nieuwjaarstoernooi bij JBC Vlaardingen

10-01-2023 Sport Redactie

VLAARDINGEN - De Jeu de Boule Club Vlaardingen organiseert dit jaar weer een groot aantal toernooien. Het eerste toernooi in die reeks is het Nieuwjaarstoernooi dat op 7 januari werd gespeeld. Het toernooi was volgeboekt, er konden maximaal zestien teams van drie personen deelnemen.

Om 8.45 uur waren Robin Teijgeler en Ria Kampers  al bezig met de voorbereidingen voor het toernooi, Ria maakte het bouledrome in orde en Robin begon met het printen van het wedstrijdschema. Ook het barpersoneel, Sjaak en Hennie, was die dag al vroeg aan het werk. Nadat alle deelnemers waren ingeschreven kon het toernooi beginnen. Ria Bronsema opende het toernooi en gaf de microfoon daarna aan de scheidsrechter Bas de Koningh die enkele spelregels uitlegde waarna de wedstrijden echt konden beginnen.

Het was een gezellig en leuk toernooi, alles liep volgens schema. Rond 18.00 uur was de prijsuitreiking me vijf  prijswinnaars. Het volgende toernooi bij JBCVlaardingen is op 4 februari, het snerttoernooi. Als je geïnteresseerd bent, kom gerust eens bij ons langs aan de Watersportweg 7 in Vlaardingen, om te zien hoe het spel wordt gespeeld.

 Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date