Nieuwe spelers voor Victoria'04

09-06-2020 Sport Redactie

VOETBAL - Komend seizoen sluiten Joep Cats, Kian Rienks, Jochem van der Hof, Mohammed Benomar en Zjiyar Kaiwan bij de Victoria zaterdag selectie aan.

Joep Cats Joep begon met voetballen bij Victoria waarna hij vanaf de E tot en met de A-selectie alle hoogste teams van Zwaluwen heeft doorlopen. Joep is een veelzijdige middenvelder met een prima spelinzicht. In de jeugd kwam hij uit voor verschillende regio-elftallen van de KNVB. Kian Rienks Kian speelde zijn hele leven bij Zwaluwen en is een rechtsbenige verdediger. Hij kan zowel centraal als rechtsback uit de voeten. Kian kwam in de jeugd ook uit voor verschillende KNVB-jeugdteams.

Jochem van der Hof Jochem speelde met zowel Joep als Kian in diverse teams bij Zwaluwen en de KNVBjeugdteams. Jochem is een keeper met hoofdklasse ervaring, bij Zwaluwen een aantal jaar 2e keeper van het 1e elftal. Jochem komt over van DVO’32. Mohammed Benomar Mohammed is afkomstig van PPSC. Vorig seizoen heeft hij indruk gemaakt toen hij tegen Victoria speelde, daarom zijn we blij dat hij komend seizoen voor Victoria wil uitkomen. Voor PPSC heeft hij bij de senioren van CWO gespeeld. Tevens heeft hij divisie zaalvoetbal gespeeld.

Zjiyar Kaiwan Zjiyar heeft in de jeugd bij DVO en Deltasport gespeeld, daarna is hij een tijdje gestopt. Hij miste het voetbal en kent meerdere jongens binnen de Victoriaselectie, de reden dat hij het voetbal weer wil oppakken bij Victoria.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date