Nieuw! Bootcampfit en bokszakfit elke dinsdag om 06.00 uur in de ochtend

03-04-2023 Sport Ingezonden mededeling

VLAARDINGEN/SCHIEDAM - Kom jij ook moeizaam uit bed en heb je behoefte aan een energieke start van je dag? Dan hebben wij dé oplossing voor jou! Bij onze nieuwe combinatieles van Bootcampfit en Bokszak Fit begin jij jouw dag fris en fruitig.

Deze unieke combinatieles is speciaal ontworpen om jouw lichaam en geest te stimuleren en je voor te bereiden op een productieve dag op het werk. Door de afwisseling van intensieve bootcamp-oefeningen en bokszak training krijg je een volledige workout waarbij je aan je uithoudingsvermogen, kracht en techniek werkt.

De les wordt gegeven om zes uur in de ochtend, zodat je voor je werk nog even lekker kunt sporten. De gekwalificeerde instructeurs van Beyond Fighting zorgen ervoor dat je op een veilige en effectieve manier traint, met persoonlijke aandacht voor jouw doelen en niveau.

Ben jij benieuwd naar deze unieke combinatieles en wil je het zelf ervaren? Meld je dan nu aan voor een gratis proefles en ontdek hoe deze training jou kan helpen om jouw dag vol energie te beginnen.

Wacht niet langer en meld je nu aan voor een gratis proefles!Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date