Mooie resultaten voor turnsters Dynamiek

11-11-2019 Sport Redactie

TURNEN - Zaterdag 9 november 2019 heeft een grote groep meiden van VG Dynamiek meegedaan aan de individuele springwedstrijden in Schiedam. De individuele springwedstrijden was de eerste wedstrijd waar de meiden van de recreatiegroepen aan mee konden doen. De wedstrijd bestond uit een verplichte vierkamp van verschillende springonderdelen en uit de airtrack als keuzeonderdeel.

In de eerste wedstrijdronde waren de jongere meiden aan de beurt. In deze ronde heeft Chely een gouden medaille gehaald voor haar airtrackoefening. De andere meiden hebben erg goed hun best gedaan, maar de meiden van de andere verenigingen waren net iets beter.

In de tweede wedstrijdronde waren de oudere meiden aan de beurt. In deze ronde is Valentina vijfde geworden op de vierkamp, zij heeft hiermee een bronzen medaille gewonnen, Sara heeft een zilveren medaille gewonnen voor de vierkamp en zij heeft met haar airtrackoefening een gouden medaille gewonnen en Tamara heeft met airtrackoefening een bronzen medaille gewonnen. Tijdens deze ronden is Elynn ten val gekomen, maar is ondanks haar val erg sterk terug gekomen en heeft zij alsnog een hele mooie en goede wedstrijd geturnd. De rest van meiden hebben hele mooie oefeningen laten zien.

In de derde en laatste ronde was het de beurt aan Kyona en Delight. De twee meiden hebben mooie oefeningen laten zien. Dat resulteerde in een zilveren medaille op de vierkamp voor Delight.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date