Mooie dag voor Leonidas-Dovido

02-04-2017 Sport Redactie

TURNEN - Op zaterdag 1 april werden in het Optisport Sportcentrum Vreeloo in De Lier, de individuele wedstrijden voor recreanten van het rayon Delfland georganiseerd. In totaal deden er ruim 350 turnsters en turners van tien verschillende verenigingen uit het rayon mee aan deze wedstrijden, waarvan 56 namens Leonidas-Dovido.

De dag begon goed voor Leonidas-Dovido met al meteen in de eerste ronde een eerste plaats voor Joy Merengo en een tweede plaats voor Kate van Herk. In ronde 2 nam Carlijn Bik een zilveren medaille in ontvangst. In ronde 3 behaalde Romaisa El Ghadder een zilveren medaille en Maike Blankenstein en Lema Rahimi een bronzen. Liza Taal werd hier knap vierde, wat ook een mooie medaille opleverde. In ronde 5 ging Meike Groenewegen met het zilver naar huis en Pascalle Koopman met een bronzen medaille.

In ronde 6 was het de beurt aan de turners van Leonidas-Dovido. De gehele jongensgroep viel binnen de top 6. Luke Jansen en Thijmen Cornelissen namen het goud mee naar huis en Tim Mooij een bronzen medaille voor zijn derde plaats. En zo eindigde een lange dag, die ruim voor acht uur van start ging en rond de klok van zes uur eindigde, maar uiterst succesvol was voor de turners en turnsters van Leonidas-Dovido.Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date