Marianne Vos bij Van Kortenhof

15-11-2013 Sport Advertorial

VLAARDINGEN - Zaterdag 16 november om 13.00 uur wordt de nieuwe ATB-baan in de Broekpolder feestelijk geopend. De hele dag zijn er tal van activiteiten rondom de start van het ATB-parcours op het terrein bij de  Polderpoort. (Watersportweg 11 in Vlaardingen). Ook Van Kortenhof is van 10.00 tot 15.30 uur aanwezig met veel ATB-fietsen en mooie aanbiedingen.  


Marianne Vos

De officiële opening van deze nieuwe ATB-baan zal om 13.00 uur worden uitgevoerd door Olympisch kampioene Marianne Vos. Daarna zal zij met een aantal gelukkige prijswinnaars een rondje over het parcours rijden en als klap op de vuurpijl zal deze wielerkoningin rond 14.00 een exclusieve signeersessie houden voor alle klanten van Van Kortenhof en haar fans bij de officiële Giant Tourbus. Iedereen is daarbij van harte welkom!


ATB-verhuur

Wilt u het atb- parcours zelf ontdekken en heeft u (nog) geen ATB-fiets? Geen probleem, want Van Kortenhof verhuurt in samenwerking met de Polderpoort ATB-fietsen, inclusief veilige fietshelm!

 

ATB-en iets voor u? Volg de clinic!

In samenwerking met de Polderpoort in Vlaardingen organiseert Van Kortenhof een aantal ATB-clinics voor de beginnende ATB-fietser. Ideaal voor als u de basisvaardigheden van ATB'en onder de knie wilt krijgen, of wilt ontdekken of deze sport ook iets voor u is!

Hoe fietst u op een ATB-fiets, hoe gebruikt u de versnellingen, hoe benadert u bochten. Hoe behandelt u de fiets na afloop van een toertocht door de bossen, Kortom, alle begin-vaardigheden passeren de revue. Natuurlijk gaat u tijdens de clinic  ook op ontdekkingstocht over het ATB parcours in de Broekpolder.

De clinic is inclusief een lunch, de huur van een ATB, een fietshelm, een gevulde bidon voor onderweg en een leuke attentie na afloop voor een totaalprijs van 49,50 per persoon.

Meer informatie? Bezoek morgen op de stand van Van Kortenhof tijdens de opening van het ATB-parcours of kom langs in 1 van de winkels of kijk op www.vankortenhof.nl.

Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date