LIV Ladies Event bij Van Kortenhof

10-03-2017 Sport Advertorial

VLAARDINGEN/MAASSLUIS - Ladies, fiets mee met de Van Kortenhof 12 Week Challenge! Herken je dit: Je hebt ooit eens een sportfiets gekocht, maar die staat nu met zachte banden in de schuur. 'Druk, druk, Geen tijd, er kan nooit iemand mee'. Gooi al je smoesjes overboord en fiets met Van Kortenhof mee met de 12-week-Challenge onder leiding van personal coach Anja Schuuring! Gezellig sportief bezig zijn op de fiets. En het is nog gratis ook. Wie vindt dat nou niet leuk!! We starten woensdag 22 maart vanaf de vestiging in Vlaardingen Holy.

Wil je meer info over de 12-week-challenge? Of zoek je een nieuwe racefiets, liever een fitnessbike, toch een MTB of ben je er nog niet helemaal uit? Kom dan langs op 19 maart in Maassluis. Want dan organiseert Van Kortenhof het LIV Ladies event. Een hele dag in het teken van dames fietsen! We helpen je graag bij die keuze en je kan uitgebreid testen!

Zo kun je je inschrijven voor 3 GRATIS FIETSCLINICS swaar je onder leiding van een ervaren fietser alle ins-en-outs van de fiets van je keuze kunt proberen, er zijn heel veel aanbiedingen én je vind diverse stands in de winkel die in het teken staan van gezondheid en voeding. Onder andere foodblogger Foodie Marjan gaat je laten zien en proeven hoe je snel, makkelijk, maar ook heel lekker gezond kan koken, personal trainer Anja Schuuring geeft trainingstips en info over de Van Kortenhof-12-week-challenge en fysiotherapeut Jip Regtop Fysiotherapie En MC geeft tijdens een speciaal spreekuur antwoord op al je fietssport- en spiervragen. En voor alle dames ligt er zondag 19 maart een leuke goodie-bag klaar, met daarin o.a. kans op een heerlijk verwenarrangement in het Delta Hotel! Aanmelden of meer informatie? Klik hier!

Gerelateerd
Bedrijven Alle bedrijven »
Altijd Up-to-date